Meubelrestauratie – Restauratie van antieke kabinet, kast, tafel of stoel

Uw antiek kabinet kast of object is toe aan restauratie? Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van meubelrestauratie aan antiek bent u aan het juiste adres. U zoekt een restauratie oplossing voor doffe afwerking, los fineer, ontbrekende onderdelen, slepende deuren, slecht lopende lades, een ontbrekende sleutel, gebroken of loszittende elementen. Benieuwd hoe uw meubel er uit ziet na restauratie? In de onderstaande restauratie voorbeelden ziet u stap voor stap hoe ik ambachtelijk te werk ga en kunt u een indruk krijgen van het te verwachten resultaat.

Wat mijn klanten vertellen:  Bekijk de Onafhankelijke Reviews  

Servicegebieden, voor welke regio?

Grofweg gezegd werk ik door de gehele Randstad. Door ons specialisme en ervaring weten klanten ons ook ver buiten de regio te vinden. Van Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Delft, Gouda, Heemstede, Haarlem, Hoofddorp, tot in Lelystad. Afstand is bij hen, op zoek naar kwaliteit, nooit een bezwaar gebleken, een oldtimer breng je tenslotte ook naar een specialist.

Heeft u een restauratie vraag over uw meubel of antiek en wilt u direct antwoord van de specialist?  Door eerdere vergelijkbare meubelrestauraties kan ik u direct informeren over de mogelijkheden, de prijs, de verdere stappen of onze werkwijze bij meubelrestauratie. Twijfelt u of het meubel wel hersteld kan worden? Stel gemakkelijk uw vraag met een foto via Whatsapp en ik sta u graag te woord.

Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraagLiever direkt bellen of mailen? Stel uw Vraag
Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraagLiever direkt bellen of mailen? Stel uw Vraag
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.