Meubelrestauratie van uw antieke kabinet, kast, secretaire, tafel of stoel

meubelrestauratie kabinet kast antiek meubel stoelUw antiek kabinet kast of meubel is toe aan restauratie? Denkt u dat de schade groter wordt door het gebruik van uw meubel of dreigt u losse elementen te verliezen? Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van meubelrestauratie aan antieke middeleeuwse tot 19e eeuwse meubels en antiek bent u aan het juiste adres.

U zoekt een restauratie oplossing voor slepende deuren, slecht lopende lades, doffe afwerking, ontbrekende onderdelen, gebroken of loszittende elementen?  Wilt u dat uw meubel er weer als vanouds functioneert en er weer glanzend bij staat?

In de onderstaande restauratie voorbeelden ziet u stap voor stap hoe ik ambachtelijk te werk ga en kunt u een indruk hoe uw meubel er straks uit ziet. 

Wat klanten vertellen:

Onafhankelijke beoordelingen

Het was buitengewoon prettig om met een betrouwbare vakman te verkennen wat er haalbaar was aan onze “bridgetafel”. Geen mooi verhaal maar realistisch. Uitleg over de aanpak die het meest kansrijk zou kunnen zijn. Geen extra’s die de kosten zouden verhogen, maar degelijk vakmanschap, vriendelijk, oprecht meedenken over wat kan… Meer

meubelrestauratie review

Onze Fritz Hansen Vlinderstoelen uit 2008 gingen zonder vooraankondiging plotsklaps achter elkaar, de een na de ander, kapot. Heeft ze binnen een week duurzaam aangepast en gerepareerd. Wij waren meteen onder de indruk van deze sympathieke Vakman en zijn prachtige atelier. Van harte aanbevolen! Meer

Servicegebieden, in welke regio werk ik?

Grofweg gezegd werk ik door de gehele Randstad. Door ons specialisme en ervaring vinden klanten ons ook ver buiten de regio. Van Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Delft, Gouda, Dordrecht, Woerden, Heemstede, Haarlem, Hoofddorp, tot in Lelystad. Afstand is bij hen, op zoek naar kwaliteit, nooit een bezwaar gebleken, een oldtimer breng je tenslotte ook naar een specialist en niet naar je lokale garage.

Heeft u een restauratie vraag over uw meubel of antiek en wilt u direct antwoord van de specialist?  Twijfelt u of het meubel wel hersteld kan worden? Stel gemakkelijk uw vraag begeleidt met een foto via Whatsapp en ik sta u graag te woord.

Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraag Liever direkt bellen of mailen? Stel uw Vraag
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.