Meubelrestauratie Den Haag

Meubelrestauratie Den Haag – Sinds 1996

Al 25 jaar komen klanten met hun antieke meubels uit Den Haag en de gehele randstad voor meubelrestauratie. Het ambachtelijke meubelrestauratie atelier is gevestigd in Voorburg op steenworp van Den Haag. Met gratis parkeerplekken bedien ik klanten van Benoordenhout tot aan de Diplomatenwijk.

Is uw Haagse antieke kabinet of kast of meubel toe aan antiek restauratie? Lopen lades of sluiten deuren slecht, wilt u hulp bij een doffe afwerking of krassen op uw meubel, bureau, los gezaagd fineer herstellen? Stuur een paar foto’s via Whatsapp dan kan ik een globale inschatting maken van werkzaamheden en desgewenst kom ik daarna bij u langs om een complete offerte. Ook voor een Verzekeringsofferte van breuk-, brand- of waterschade kunt u een schaderapport laten maken.

Meubelrestauratie Ramses Hertman SBS6 zo goed als nieuw

Als meubelrestaurateur restaureer ik al meer dan 25 jaar uw antieke kabinet kast of tafel met ambachtelijke zorg. Naast houten objecten en meubels ook historische houten interieur onderdelen van kerken, monumenten of musea.

Veel meubels van particuliere klanten uit Den Haag hebben de werkplaats reeds gepasseerd, we werkten ook voor Haagse instellingen zoals een Barok commode voor de Amerikaanse Ambassade tot een grootboek kast voor de Algemene Rekenkamer.

Wellicht kent u me al als  TV Restauratie-expert bij SBS6?

Stel uw restauratievraag via Whatsapp

U bent van harte welkom uw vraag te stelle over een reparatie aan uw antiek gefineerd mahonie of eiken kabinet, bureau, kast, tafel, secretaire, of stoel.

 

Bent u bij de juiste specialist? Lees wat klanten over mijn werk vertellen:  onafhankelijke klant recensies 

 

Hieronder voorbeelden van eerder restauraties, waarin met beeld uitleg is over de werkzaamheden en voor en na foto’s. Zodat u een idee krijgt hoe uw meubel weer kan functioneren en er weer glanzend bij kan staan.

Vraag gratis advies gesprek aan
Meubelrestauratie Ramses Hertman Antiekrestauratie
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.