Gratis Adviesgesprek

Is uw meubel of monument nog te redden door restauratie?

Is het antieke meubel het wel waard? Vragen die klanten mij stellen over antieke meubels, erfstukken of onderdelen aan interieurs. Restauratie is voor veel mensen nieuw terrein waar ze nog weinig ervaring mee hebben.

Uitleg tijdens een gesprek

Ik leg u met alle plezier uit hoe uw object eruit gaat zien na restauratie, over de oplossingen aan de hand van foto’s, de ambachtelijke gehanteerde werkwijze en de geschatte kosten van de restauratie. Van slechtlopende lade, ontbrekende sleutel, doffe afwerking, kringe in blad of losse stoel verbinding tot complete stijlkamer. Ik deel graag mijn kennis met u.

Hoe u mij kunt bereiken

Het makkelijkst is uw vraag te stellen via Whatsapp dat geeft mij inzicht in de vraag en object en u krijgt een beter antwoord. Stuur een paar foto’s vergezeld van uw vraag. Direct naar Whatsapp.

Even mij bellen kan natuurlijk ook, Bel nu met 0624248910

Mocht u op een ander moment contact met mij willen vul het formulier in.  Of stuur een mail naar info@ramseshertman.nl