Gratis Adviesgesprek:

Nog maar één stap verwijderd van uw antwoorden

Is uw meubel of monument nog te redden door restauratie?  Is het antieke meubel de restauratie wel waard?  Wat kost een meubelrestauratie? Wat kan er hersteld worden en hoe lang duurt de restauratie?

Uitleg tijdens een gesprek

Ik leg u met alle plezier uit hoe uw object eruit ziet na restauratie in ons atelier, over de oplossingen aan de hand van foto’s, de ambachtelijke gehanteerde werkwijze en de geschatte kosten van de restauratie. Wist u dat de grote meubels bij u thuis met zorg worden gedemonteerd, verpakt in dekens worden vervoerd naar mijn atelier. En de meubels of het kabinet weer in elkaar worden gezet op de door u aangewezen (nieuwe) locatie. U wordt ontzorgd in het gehele proces.

Hoe u mij kunt bereiken

Stel nu uw vraag via Whatsapp, dan kijk ik met u mee, een overzichtsfoto van het object, en enkele detailfoto’s van de problemen. Dan leg ik u uit wat het eindresultaat gaat zijn na restauratie in ons atelier.

Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraag

Even met mij bellen kan natuurlijk ook  Bel nu 0624248910

Of stuur een mail naar info@ramseshertman.nl

Wilt u dat ik later contact opneem?  Vul dan onderstaand formulier in:

    WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.