Gratis Adviesgesprek

Is uw meubel of monument nog te redden door restauratie?

Is het antieke meubel de restauratie wel waard?  Hoeveel of wat kost een restauratie? Wat kan er hersteld worden en hoe lang duurt de restauratie?

Uitleg tijdens een gesprek

Ik leg u met alle plezier uit hoe uw object eruit ziet na restauratie, over de oplossingen aan de hand van foto’s, de ambachtelijke gehanteerde werkwijze en de geschatte kosten van de restauratie. Wist u dat de grote meubels bij u thuis met zorg worden gedemonteerd, verpakt in dekens worden vervoerd naar mijn atelier. En de meubels of het kabinet weer in elkaar worden gezet op de door u aangewezen (nieuwe) locatie. Ik deel mijn kennis graag met u.

Hoe u mij kunt bereiken

Het makkelijkst is uw vraag te stellen via Whatsapp dat geeft mij inzicht in de vraag en uw object. Stuur een paar foto’s vergezeld van uw vraag. Direct naar Whatsapp.

Even mij bellen kan natuurlijk ook, Bel nu met 0624248910

Mocht u op een ander moment contact met mij willen vul het formulier in. Of stuur een mail naar info@ramseshertman.nl

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.