Wat klanten zeggen, glimlach veroorzakende woorden:


Klanttevredenheid staat hoog bij mij in het vaandel. Lees hier wat klanten van mijn werk vinden, hun onafhankelijke mening over mijn service en dienstverlening, onafhankelijk geplaatst op Google. Bij het lezen van deze pagina krijg ik altijd spontaan een glimlach op mijn gezicht, zoveel mooie woorden.

Ik beleef enorm veel plezier als ik zie hoe de eigenaar reageert op het moment dat het gerestaureerde meubel terug staat op zijn plek.

Uw meubel bespreken? Stel uw vraag via Whatsapp

Het was buitengewoon prettig om met een betrouwbare vakman te verkennen wat er haalbaar was aan onze “bridgetafel” waar we mooie herinneringen aan hebben uit nalatenschap. Geen mooi verhaal maar realistisch. Uitleg over de aanpak die het meest kansrijk zou kunnen zijn. Geen extra’s die de kosten zouden verhogen, maar degelijk vakmanschap, vriendelijk, oprecht meedenken over wat kan. En na enige tijd de foto’s van hoe het was geworden. Prachtig. De herinnering weer in bijna originele staat. Kosten conform offerte. Niks geen gedoe. En als extra het beschadigde bovenblad zonder meerkosten prachtig bijgewerkt. Mocht je iemand zoeken voor een betrouwbaar advies en het nakomen van afspraken zou ik zeggen ga je licht opsteken bij Hertman in Voorburg. En nee, ik heb niets gekregen voor deze review. Ik schrijf deze van harte omdat ik jou ook zo’n goede service toewens.

Betreft de restauratie van een antiek mahonie louis seize kabinet met hekje.
Het kabinet was al generaties in de familie en was dringend aan restauratie toe: planken waren doorgezakt, lades liepen vast etc. Vanwege de goede referentie hebben wij gekozen voor Hertman Restauratie. De communicatie met Ramses Hertman verliep vlot en bijzonder prettig. Dhr. Hertman was duidelijk over hetgeen wel en niet te restaureren was, dus geen valse verwachtingen. Ook was er een heldere gespecificeerde prijsopgave vooraf. Tijdens het restauratieproces ontving ik veel foto’s van het werkproces. Wat een vakmanschap!!! Indrukwekkend!!
Inmiddels is het kabinet weer bij ons thuis en kan weer generaties lang mee. Van veel mensen krijg ik complimenten over de huidige staat van het kabinet. Ik ben er heel blij mee en kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Ramses heeft ons mahoniehouten klepsecretaire gerestaureerd. Het geliefd meubelstuk had veel te lijden gehad bij een vorige eigenaar en in goed overleg en met eerlijk advies van Ramses is het weer een mooi en bruikbaar meubelstuk! Ramses heeft o.a. sporen van houtworm verwijderd, fineer hersteld en het doek in het blad van nieuw vilt voorzien. En de hele restauratie werden we via de app voorzien van foto’s van de vorderingen, heel leuk! Een restaurateur met liefde voor het vak!

Ramses heeft m’n vlinderstoelen gerepareerd en een nieuw vilt op mijn antieke bureau gezet. Prima vakwerk, snel klaar! Een aanrader.

Ramses heeft onze wortelnoten klep sécretaire uit de 18e eeuw fraai gerestaureerd. Zo heeft hij de inleg van het antieke bureaublad vervangen door een vilt van wol. Ook heeft hij de ladegeleiding aangepast, waardoor ze nu weer goed lopen en ook het fineer heeft een mooie opknapbeurt gehad. Het bureau staat weer te stralen op zijn plek en wij zijn er gelukkig mee!

Zeer tevreden over de restauratie van ons eiken secretaire. Ramses heeft de bekleding van het bureaublad inleg vervangen, een wollen stoffen laken, er voor gezorgd dat alle lades het weer goed doen en enkele beschadigingen goed hersteld (bijna niet meer te zien!). Fijn dat je gedurende het proces op de hoogte wordt gehouden met foto’s.

De lijmverbinding tussen bevestigingsplaat en kuip van 2 van onze 6 Vlinderstoelen was losgelaten. Wij hebben niet gewacht tot de andere 4 ook loslieten maar alle 6 Vlinderstoelen laten repareren.
Afstemming via Whatsapp verliep soepel en na een week hadden wij onze stoelen alweer terug.

Ramses heeft het klepbureau van mijn oma gerestaureerd. De inleg is vervangen, lijstjes zijn weer compleet en het meubel is weer in goede staat teruggebracht, zonder dat het zijn oorspronkelijke look en feel heeft verloren. Het was duidelijk dat Ramses zeer kundig is in zijn vak. Ik heb het klepbureau, dat veel emotionele waarde heeft, dan ook met een gerust hart aan Ramses toevertrouwd. Het bureau heeft nu weer een mooie plek in onze woning in Rotterdam!

Erg leuk en open contact, dat vooral goed en simpel tot stand kwam door de Whatsapp-koppeling op de site.

Mijn antieke deur met glas was gevallen en is weer voorzien van prachtig glas, met een ouderwetse rimpel er in. Nog bedankt voor de snelle service. Ik kan weer genieten van mijn antieke kast.

Wij zochten een restaurateur om onze antieke geërfde mahoniestoelen te laten maken en waren bij Ramses zeker aan het goede adres, ook goed bereikbaar uit Amsterdam. De communicatie was helder en professioneel. Ook de uitleg over de reparatie van de stoelen was helder. Het resultaat zijn in korte tijd mooi en kundig gerepareerde stoelen. Bij een volgende reparatie komen we terug!

Uw meubel bespreken? Stel uw vraag via Whatsapp

Wilt u de reviews zelf lezen op Google waar deze, onafhankelijk van mij, zijn geplaatst. Lees Meer……

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.