Wat klanten zeggen


Klanttevredenheid staat hoog bij mij in het vaandel. Naast mijn intentie het beste werk voor het object te leveren probeer ik altijd de klant zo goed mogelijk te informeren en te ontzorgen. Door vooraf het gehele proces door te nemen, zodat uw wensen en mijn inzichten tezamen tot een restauratievoorstel komen.

Ik beleef enorm veel plezier als ik zie hoe de eigenaar reageert op het moment dat het gerestaureerde meubel terug staat op zijn plek.

majo valk
majo valk
5 out of 5 stars
7 months ago
De door transport ontstane verhuisschade aan ons mahonie Victorian tallcase display cabinet is na de gehonoreerde verzekeringsofferte op vakkundige wijze door Ramses Hertman hersteld. Ramses heeft gezorgd voor een uitstekende, snelle en prettige service! We werden op een plezierige manier op de hoogte gehouden van de voortgang van de herstelwerkzaamheden en het uiteindelijke resultaat was zeer bevredigend. We kunnen nog lang van onze kast genieten! Dankjewel Ramses!
Bart Schulte
Bart Schulte
5 out of 5 stars
11 months ago
De afwerking van de bovenkant van mijn antieke Indische dekenkist was beschadigd, deze heeft Ramses Hertman uitstekend gerestaureerd. Daarnaast heeft hij ook missende sleutels bij een antiek slot van een lade kunnen maken. Heel knap werk! Hij had het restauratie werk sneller klaar dan afgesproken en hij heeft zich ook netjes aan de begroting gehouden. Fijn dat er nog zulke vakmensen zijn. Een echte aanbeveling.
P. Meijer
P. Meijer
5 out of 5 stars
1 year ago
Vakmanschap is dun gezaaid. Dhr. Hertman beschikt over alle kwaliteiten die je kunt wensen. Naast kennis van zaken over materialen, methoden, technieken en tevens de juiste oplossing en toepassing, is er zeer prettig klantcontact geweest. Mijn vraag werd goed opgepakt en beantwoord. Gedurende het proces werd ik met beeld en toelichting op de hoogte gehouden. Tevens werd rekening gehouden met mijn wensen ten aanzien van het budget. Daarbij heeft dhr. Hertman oog voor details en extra's: mijn meubel werd mooi in de was afgeleverd en nu wel op correcte wijze gemonteerd (het meubel had jaren verkeerd in elkaar gezeten).
Patrick Van den Hanenberg
Patrick Van den Hanenberg
5 out of 5 stars
1 year ago
Als Amsterdammers kwamen we via internet uit bij restaurator Ramses Hertman. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. De liefdevolle en professionele manier waarop de restauratie is aangepakt – binnen een redelijke tijd en tegen een redelijk honorarium en perfect vervoerd – hebben ervoor gezorgd dat we nu met dubbel plezier tegen deze antieke, gerestaureerde kast aankijken. Normaal gesproken moet je voor het bewonderen van de befaamde zeventiende-eeuwse schilders Jan Steen en Pieter de Hooch naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Maar vanwege een erfenis kwamen wij in het bezit van een fraaie Hindelooper kast met afbeeldingen van die...
Read more
M Charbo
M Charbo
5 out of 5 stars
1 year ago
Wij hebben bij Hertman Restauratie een Engelse secretaire en een Oud-Hollandse Biedermeierkast laten restaureren. Door diverse verhuizingen waren deze wel aan een opknapbeurt toe. Via internet het adres gevonden van Ramses Hertman. De inhoud van zijn site gaf ons een duidelijk beeld van de kwaliteit van zijn werk. Hij heeft beide meubels grondig hersteld en weer hun oude glorie terug gegeven. De mankementen zijn zeer deskundig verholpen en waar nodig zijn versleten onderdelen met "oud" hout als nieuw op maat gemaakt. We kregen regelmatig een update van de werkzaamheden in de vorm van foto's. Na een week kwamen onze meubels...
Read more