Wat klanten zeggen, onafhankelijke beoordelelingen:


Klanttevredenheid staat hoog bij mij in het vaandel. Naast mijn intentie het beste werk voor het object te leveren probeer ik altijd de klant zo goed mogelijk te informeren en te ontzorgen. Door vooraf het gehele proces door te nemen, zodat uw wensen en mijn inzichten tezamen tot een restauratievoorstel komen.

Ik beleef enorm veel plezier als ik zie hoe de eigenaar reageert op het moment dat het gerestaureerde meubel terug staat op zijn plek.
Uw meubel bespreken? Stel uw vraag
A.L. Huidekoper
A.L. Huidekoper
5 out of 5 stars
1 month ago
Bij de meubelrestauratie van ons antiek mahonie Hollands Louis Seize kabinet kast werd door vakkundig handelen de kast in prachtige staat teruggebracht. Helaas was door rookschade de glans verloren gegaan en ook was de fineerlaag op verschillende plekken losgelaten en werd deze gerestaureerd . Kleine bijzondere details van ornamenten werden in ere hersteld. De restauratie werd begeleid door beeldmateriaal met uitleg van de vorderingen. En ook leuk waren de geheimen van de kast die werden onthuld. Zeer geslaagd en tevreden dus!
Jacqueline zinkweg
Jacqueline zinkweg
5 out of 5 stars
1 month ago
Onze eiken biedermeier kast is zorgvuldig en snel gerepareerd. Een ontbrekende achterpoot is fraai gerestaureerd. Regelmatig werden foto's van het herstelproces gestuurd. Ook de communicatie verliep aangenaam. Kortom, wij zijn erg tevreden en blij met het eindresultaat. Een aanrader!
Bart Jan van Miltenburg
Bart Jan van Miltenburg
5 out of 5 stars
2 months ago
Onlangs heeft Ramses Hertman onze antieke kussenkast heel kundig gerepareerd. Er was een hoekje afgebroken. Ziet er nu weer mooi uit. Chapeau.
Marja Feddes
Marja Feddes
5 out of 5 stars
7 months ago
Bij vijf van onze Deens design Arne Jacobsen vlinderstoelen was de verbinding tussen zitting en onderstel losgegaan na 15 jaar. Hertman heeft ze deskundig gerestaureerd (was een speciale wat zachte lijm/hars voor nodig, Ramses wist gelukkig precies welke) en waar nodig de verbinding gerepareerd. Dit voor een redelijke prijs. Wij zijn er blij mee! Goed bereikbaar met de auto.
Cathalijn Gijsberts
Cathalijn Gijsberts
5 out of 5 stars
7 months ago
Hertman restaureerde een Biedermeier mahonie kast en tafel voor mij. De meubelstukken hadden verhuisschade opgelopen. de kast had twee losse poten en de tafel een loszittend blad. Hertman heeft dit vakkundig gerestaureerd. Ik ben er heel blij mee.
majo valk
majo valk
5 out of 5 stars
10 months ago
De door transport ontstane verhuisschade aan ons mahonie Victorian tallcase display cabinet is na de gehonoreerde verzekeringsofferte op vakkundige wijze door Ramses Hertman hersteld. Ramses heeft gezorgd voor een uitstekende, snelle en prettige service! We werden op een plezierige manier op de hoogte gehouden van de voortgang van de herstelwerkzaamheden en het uiteindelijke resultaat was zeer bevredigend. We kunnen nog lang van onze kast genieten! Dankjewel Ramses!
Bart Schulte
Bart Schulte
5 out of 5 stars
1 year ago
De afwerking van de bovenkant van mijn antieke Indische dekenkist was beschadigd, deze heeft Ramses Hertman uitstekend gerestaureerd. Daarnaast heeft hij ook missende sleutels bij een antiek slot van een lade kunnen maken. Heel knap werk! Hij had het restauratie werk sneller klaar dan afgesproken en hij heeft zich ook netjes aan de begroting gehouden. Fijn dat er nog zulke vakmensen zijn. Een echte aanbeveling.
P. Meijer
P. Meijer
5 out of 5 stars
1 year ago
Vakmanschap is dun gezaaid. Dhr. Hertman beschikt over alle kwaliteiten die je kunt wensen. Naast kennis van zaken over materialen, methoden, technieken en tevens de juiste oplossing en toepassing, is er zeer prettig klantcontact geweest. Mijn vraag werd goed opgepakt en beantwoord. Gedurende het proces werd ik met beeld en toelichting op de hoogte gehouden. Tevens werd rekening gehouden met mijn wensen ten aanzien van het budget. Daarbij heeft dhr. Hertman oog voor details en extra's: mijn meubel werd mooi in de was afgeleverd en nu wel op correcte wijze gemonteerd (het meubel had jaren verkeerd in elkaar gezeten).
Patrick Van den Hanenberg
Patrick Van den Hanenberg
5 out of 5 stars
1 year ago
Als Amsterdammers kwamen we via internet uit bij restaurator Ramses Hertman. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. De liefdevolle en professionele manier waarop de restauratie is aangepakt – binnen een redelijke tijd en tegen een redelijk honorarium en perfect vervoerd – hebben ervoor gezorgd dat we nu met dubbel plezier tegen deze antieke, gerestaureerde kast aankijken.Normaal gesproken moet je voor het bewonderen van de befaamde zeventiende-eeuwse schilders Jan Steen en Pieter de Hooch naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Maar vanwege een erfenis kwamen wij in het bezit van een fraaie Hindelooper kast met afbeeldingen van die twee klassiekers. Prachtig, maar de schilderijen waren door droogte en ouderdom zwaar beschadigd en de schildering zat op plaatsen los. Ook andere onderdelen van de kast (waaronder de sluiting) hadden een stevige opknapbeurt nodig.
M Charbo
M Charbo
5 out of 5 stars
1 year ago
Wij hebben bij Hertman Restauratie een Engelse secretaire en een Oud-Hollandse Biedermeierkast laten restaureren. Door diverse verhuizingen waren deze wel aan een opknapbeurt toe. Via internet het adres gevonden van Ramses Hertman. De inhoud van zijn site gaf ons een duidelijk beeld van de kwaliteit van zijn werk. Hij heeft beide meubels grondig hersteld en weer hun oude glorie terug gegeven. De mankementen zijn zeer deskundig verholpen en waar nodig zijn versleten onderdelen met "oud" hout als nieuw op maat gemaakt. We kregen regelmatig een update van de werkzaamheden in de vorm van foto's. Na een week kwamen onze meubels terug in huis en zijn weer een pronkstuk in de kamer. Wij kunnen deze restaurateur dan ook van harte aanbevelen.
Advies over uw meubel? Stel uw vraag!
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.