SIRE CampagneRepareer het – Waardeer het

Repareren is weer in met SIRE campagne Repareer het Waardeer het.

 

De Nieuwe SIRE campagne ‘Repareer het Waardeer het’  sluit naadloos aan waar ik al jaren voor sta in mijn vak – Restaureren – het tot opnieuw leven brengen van antieke objecten.

 

En het past in de huidige trend van dingen niet weggooien maar recyclen of upcyclen in het kader van duurzaamheid.

De nieuwe campagne spoort mensen aan gebruiksvoorwerpen die stuk zijn van broek to broodrooster te repareren in plaats van weg te gooien.

Een stukje bewustwording creëren dat je niet alles direkt hoeft weg te gooien maar dat repareren ook het overwegen waard is.

Sire repareer het waardeer het zo goed als nieuw
Sire Waardeer het repareer het Zo goed als nieuw

Repaircafe Reparatie Cafe – Zelfs op tv hebben ze het onderwerp gevonden!

De Sire campagne ‘Repareer het Waardeer‘ het sluit ook helemaal in de trend van de Repaircafe die her en der in het land zijn – waar je met je kapotte (electrische-) apparaten naar toe kunt. Reparatie cafe in Den Haag Rotterdam Amsterdam waar vaak vrijwilligers aan electronica reparatie uitvoeren.

Zelfs de nieuwe TV programma’s SBS6 ‘Zo goed Als Nieuw’ met Patty Brard  en RTL4 – ‘The Repairshop’  met Umberto Tan en  hebben het opknappen tot kunst verheven. In de programma’s kun je ook zien hoe dingen worden opgeknapt of gerestaureerd.  Wat weer bijdraagt aan de bekendheid van mijn vak dat je ook ziet wat voor werk erin gaat zitten om dingen weer mooi te krijgen. In Zo goed als Nieuw worden objecten met een emotionele waarde als verrassing voor de eigenaar gerestaureerd. Ik ben benaderd om voor twee uitzendingen een object te restaureren, erg leuk om te doen. U kunt mij zien woensdag 18 September om 21:30 uur op SBS6

Kleine Restauratie of Reparatie

In mijn atelier repareer ik ook kleine vraagstukken – gebroken poot van een stoel, loszittende verbindingen. Zelfs recent een houten propeller waarvan de bladen door een val waren beschadigd.

Een naaitafeltje waar een verbinding van was gebroken.

Arne Jacobsen Vlinderstoelen – design meubels gerestaureerd gerepareerd waar de kuip was losgekomen van het onderstel. De verbindingsplaat is weer vastgelijmd aan de kuip.

Ik ben in tegenstelling tot een repair cafe, waar vrijwilligers werken, niet gratis, maar lever professionele diensten op het gebied van meubelrestauratie

Zelf de Sire Campagne ‘Repareer het – Waardeer’ het bekijken? KLIK

Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraag Benieuwd of uw object te redden is?
tafelpoot gebroken verhuisschade meubel antiek
sbs6 zo goed als nieuw Patty Brard
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.