Meubelrestauratie Rotterdam

Meubelrestauratie Rotterdam – Sinds 1996

Meubelrestauratie in Rotterdam – Is uw antieke kabinet of kast of meubel toe aan restauratie? Lopen lades of sluiten deuren slecht, wilt u hulp bij verwijderen van kringen op meubels, los fineer herstellen?

Als meubelrestaurateur voor de Randstad en Rotterdam restaureer ik al meer dan 25 jaar uw antieke kabinet kast of tafel met zorg. Ervaring Sinds 1996 in het herstellen van antiek. Naast houten objecten en meubels ook historische houten interieur onderdelen van kerken, monumenten of musea. Eerder hadden we in Rottterdam klanten waar we  meubels variërend van klokkasten, hollandse kabinetten, Drents-, Fries en Gelders kabinet en een variatie aan stoelen voor restaureerden. Daarnaast ook de restauratie van lambriseringen in een stijlkamer van het Rotterdamse Belasting en Douane Museum, en deze zomer als Restauratie-expert op TV

Laat u op deze pagina inspireren door de meubelrestauratie voorbeelden zodat u kunt zien hoe uw meubel er uit komt te zien na restauratie, met welke processen en aandacht de restauratie tot stand komt.

Bent u bij de juiste Specialist? Dit is wat klanten vertellen over mijn werk : Klant recensies

Whatsapp foto's en stel uw restauratievraagLiever direkt bellen of mailen? Stel uw Vraag
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.