Restauratie renovatie historisch interieur pand, rijksmonument

Zoekt u een oplossing voor de restauratie of renovatie van vastgenagelde houten onderdelen binnen historische binnenruimte, -interieur of -stijlkamer van gemeente of rijksmonument? Wij kunnen u adviseren over de aanpak en uitvoering van de restauratie van uw lambrisering, betimmering, kerkbank of preekstoel.

Herstel van losgekomen-, gescheurde- of ontbrekende delen, doffe was- en beits afwerkingen, bladgoud vergulding, water- en brand- en verzakkingsschade. Ook herbestemming van monumenten waarbij aanpassingen worden gedaan aan installaties en of flexibiliteit van de ruimte wegens verhuurbaarheid maken we slimme oplossingen en inpassingen. Het zijn vaak omvangrijke klussen waar we het team met collega restauratoren flexibel kunnen opschalen.

Benieuwd hoe uw historisch pand of rijksmomument eruit kan zien na renovatie of verbouwing? Bekijk de voorbeelden van kerkgewelf tot grootboekkast die wij restaureeerden voor musea, Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed, restauratie architecten, -aannemers en monumenten eigenaren.

Uw project bespreken?
Uw project bespreken?

 Een selectie van onze partners en opdrachtgevers:

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.