Verzekerings offerte, expertise rapport opstellen voor schade reparatie of restauratie antiek meubel.

Wij stellen een verzekerings offerte of schade rapport voor u op naar aanleiding van schade aan uw antieke houten meubel. Schade door: water, brand, transport- of verhuisschade of een ongelukje, voor uw inboedelverzekering of WA-verzekering van de verzekerde.

Vervelend dat u  schade heeft aan uw antieke meubel.

De schade schade of een ongelukje kan vaak via inboedelverzekering worden gedekt en vergoed worden informeer vooraf bij uw verzekering naar uw dekking. Breuken, afgebroken elementen, is er iemand door de stoel gezakt? Ook bij stoel reparatie van rug stijl, poot, meldt u de schade zo snel mogelijk bij uw verzekeraar. Belangrijk is dat u alle kleine stukjes bewaard, deze zijn vaak weer naadloos terug te lijmen.

verhuisschade offerte schadeherstel meubel
Vraag uw meubel schaderapport aan

Verschillende soorten schade aan uw meubel

We herstellen uiteenlopende schades van ontstane scheuren, uit- en afgebroken delen, missende elementen, schade aan afwerking zoals verkleuringen witte kringen, krassen, schimmel aan kast tafel blad of kabinet

Voor het schaderapport voor uw verzekering zal ik de schade aan het meubel beschrijven alsmede de voorgestelde behandeling en de geschatte kosten.

Laat de schade taxatie expert meekijken

Laat mij meekijken met uw schade, Whatsapp nu uw foto’s, van de schade in detail en van het geheel van het meubel. Na telefonisch contact en mogelijkerwijs bezoek bij u thuis kan ik het rapport opstellen.

Goede foto’s bij het rapport van de schade helpen de verzekeraar inzicht te krijgen in schade en hoeveelheid werk die daarbij komt kijken. Ook als schade is veroorzaakt door een derde kunt u de schade verhalen via zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering. De hoogte van de dekking ligt aan de vorm van de verzekering is het een  Allrisk verzekering of een WA verzekering.

Het opstellen van uw schade offerte voor de verzekeraar.

Samen gaan we aan de slag voor uw offerte, met de door u geleverde foto’s van de schade of een bezoek aan het object maak ik een gefundeerde offerte voor uw verzekeraar. Ik som de werkzaamheden op om tot herstel te komen waarbij ook een berekening word gemaakt in uren en geld wat de restauratie gaat kosten. Het schaderapport bevat daarnaast de foto’s van de geconstateerde schade, in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een verzekeringsexpert bij u langs komt om een en ander met eigen ogen te zien, maar meestal zijn de foto’s en mijn geproduceerde schaderapport voldoende.

vintage scandinavian cabinet restoration transport damage
gebroken antieke deur verlijmen glas vervangen
Whatsapp nu uw foto's en stel uw schadevraag Restauratie meubels voorbeelden

Wat zijn de kosten voor het opstellen meubel schade offerte?

Voor het opstellen van een gedegen verzekeringsofferte prijsopgave of expertiserapport rekenen wij €120 (incl. BTW) aan de hand van de door u verstrekte foto’s. Met dit bedrag maak ik een zorgvuldig opgesteld document, met onderbouwing van de aanpak van herstel van de schade aan de hand van uw foto’s voor uw verzekeraar.

De kosten voor een schade offerte komen in mindering van de uiteindelijke factuur bij de uitvoering van de restauratie. De door ons met zorg opgestelde schaderapporten zijn tot op heden in 95% van de gevallen uitgekeerd.

Wegens het grote landelijke schade aanbod, en onze verwerkingscapaciteit, nemen we enkel werk aan waarbij de herstelwaarde een ondergrens heeft van €1000,- , informeer of u in aanmerking komt, een analyse kan snel gemaakt worden. De enige uitzondering hierop zijn stoelen of zitmeubelen.

gebroken deur antieke kast herstel transport schade
glas vervangen vitrine kast transport verhuis schade
hans wegner getama damage restoration transport schade
marqueterie verhuisschade offerte prijsopgave meubel

384 Opgestelde

Schade Offertes

klantenvertellen

42 boordelingen in de laatste 12 maanden

 

95 % Uitgekeerd

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.