Verzekerings offerte of Schade rapport opstellen voor reparatie of restauratie antiek meubel.

Wij stellen een  verzekerings offerte of schade rapport voor u op naar aanleiding van schade aan uw antieke houten meubel.  Wat onstaan kan zijn door: transportschade, verhuisschade of een ongelukje, voor uw inboedelverzekering of WA-verzekering van de verzekerde. Vocht en waterschade zoals kringen of dof worden afwerking, krassen en breukschade zijn veel voorkomende schades

Vervelend dat u  schade heeft aan uw antieke meubel.

De schade door vocht-, brand-, transport- of verhuis schade of een ongelukje kan vaak via inboedelverzekering worden gedekt en vergoed worden informeer vooraf bij uw verzekering naar uw dekking. Breuken, kringen door vochtschade, afgebroken elementen, is er iemand door de stoel gezakt? Ook bij stoel reparatie van rug stijl, poot, meldt u de schade zo snel mogelijk bij uw verzekeraar. Belangrijk is dat u alle kleine stukjes bewaard, deze zijn vaak weer naadloos terug te lijmen.

Vraag uw meubel schaderapport aan

Verschillende soorten schade aan uw meubel

We herstellen uiteenlopende schades van ontstane scheuren, uit- en afgebroken delen, missende elementen, schade aan afwerking zoals verkleuringen wit kringen, krassen aan kast tafel blad of kabinet

Voor het schaderapport voor uw verzekering zal ik de schade aan het meubel beschrijven alsmede de voorgestelde behandeling en de geschatte kosten.

Laat de schade taxatie expert meekijken

Laat mij meekijken met uw schade, Whatsapp nu uw foto’s, van de schade in detail en van het geheel van het meubel. Na telefonisch contact en mogelijkerwijs bezoek bij u thuis kan ik het rapport opstellen.

Goede foto’s bij het rapport van de schade helpen de verzekeraar inzicht te krijgen in schade en hoeveelheid werk die daarbij komt kijken. Ook als schade is veroorzaakt door een derde kunt u de schade verhalen via zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering. De hoogte van de dekking ligt aan de vorm van de verzekering is het een  Allrisk verzekering of een WA verzekering.

Het opstellen van uw schade offerte voor de verzekeraar.

Samen gaan we aan de slag voor uw offerte, met de door u geleverde foto’s van de schade of een bezoek aan het object maak ik een gefundeerde offerte voor uw verzekeraar. Ik som de werkzaamheden op om tot herstel te komen waarbij ook een berekening word gemaakt in uren en geld wat de restauratie gaat kosten. Het schaderapport bevat daarnaast de foto’s van de geconstateerde schade, in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een verzekeringsexpert bij u langs komt om een en ander met eigen ogen te zien, maar meestal zijn de foto’s en mijn geproduceerde schaderapport voldoende.

Voor het opstellen van een gedegen verzekeringsofferte  of prijsopgave rekenen wij een klein bedrag dat aftrekbaar is bij uitvoering van de restauratie. De door ons met zorg opgestelde schaderapporten zijn tot op heden in 95% van de gevallen uitgekeerd.

verhuisschade prijsopgave offerte
tafelpoot gebroken verhuisschade meubel antiek
Whatsapp nu uw foto's en stel uw schadevraagRestauratie meubels voorbeelden

384 Opgestelde

Schade Offertes

klantenvertellen

42 boordelingen in de laatste 12 maanden

 

95 % Uitgekeerd

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.