Rapport opstellen voor schade aan uw Antiek Meubel voor de Verzekering

Vervelend dat u  schade heeft aan uw antieke meubels. Belangrijk is dat u alle kleine stukjes bewaard, deze zijn vaak weer naadloos terug te lijmen. De schade door vocht-, brand-, transport- of verhuis schade of een ongelukje kan vaak via inboedelverzekering worden gedekt en vergoed worden informeer dat bij de verzekering. Is er iemand door de stoel gezakt? Ook bij stoel reparatie van rug stijl, poot, meldt u de schade zo snel mogelijk bij uw verzekeraar.

marqueterie verhuisschade offerte prijsopgave meubel
Vraag uw meubel schaderapport aan

We herstellen uiteenlopende schades van ontstane scheuren, uit- en afgebroken delen, missende elementen, schade aan afwerking zoals verkleuringen wit kringen, krassen aan kast tafel blad of kabinet

Voor het schaderapport voor uw verzekering zal ik de schade aan het meubel beschrijven alsmede de voorgestelde behandeling en de geschatte kosten.

Laat de schade expert meekijken

Laat me meekijken met uw schade, Whatsapp nu uw foto’s, van de schade in detail en van het geheel van het meubel. Na telefonisch contact en mogelijkerwijs bezoek bij u thuis kan ik het rapport opstellen.

Goede foto’s bij het rapport van de schade helpen de verzekeraar inzicht te krijgen in schade en hoeveelheid werk die daarbij komt kijken.

Ook als schade is veroorzaakt door een derde kunt u de schade verhalen via zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering.

De hoogte van de dekking ligt aan de vorm van de verzekering is het een  Allrisk verzekering of een WA verzekering.

Voor het opstellen van een gedegen offerte  of prijsopgave voor de verzekering rekenen wij een klein bedrag dat aftrekbaar is bij uitvoering van de restauratie. De door ons met foto’s begeleidde opgestelde schaderapporten zijn tot op heden altijd door de verzekering gehonoreerd.

verhuisschade prijsopgave offerte
poot gebroken verhuisschade meubel antiek
Restauratie meubels voorbeelden