Verzekerings offerte, expertise rapport opstellen voor schade reparatie of restauratie antiek meubel.

Wij stellen een verzekerings offerte of schade rapport voor je op naar aanleiding van schade aan jouw antieke houten meubel. Schade door: water, brand, transport- of verhuisschade of een ongelukje, voor uw inboedelverzekering of WA-verzekering van de verzekerde.

De schade of een ongelukje kan vaak via inboedelverzekering worden gedekt en vergoed worden. Informeer vooraf bij je verzekering naar jouw dekking. Breuken, afgebroken elementen, is er iemand door de stoel gezakt?

verhuisschade offerte schadeherstel meubel
Vraag uw meubel schaderapport aan

Wat is de schade aan jouw meubel?

We herstellen uiteenlopende schades van ontstane scheuren, uit- en afgebroken delen, missende elementen, schade aan afwerking zoals verkleuringen witte kringen, krassen, schimmel aan kast tafel blad of kabinet

Voor het schaderapport voor jouw verzekeraar zal ik de schade aan het meubel beschrijven alsmede de voorgestelde behandeling en de geschatte kosten.

Als schade taxatie expert kijk ik met je mee

Laat mij meekijken met je schade, Whatsapp nu uw foto’s, van de schade in detail en van het geheel van het meubel. Na telefonisch contact, en mogelijkerwijs bezoek bij je thuis, kan ik het rapport opstellen.

Goede foto’s bij het rapport van de schade helpen de verzekeraar inzicht te krijgen in schade en hoeveelheid werk die daarbij komt kijken. Ook als schade is veroorzaakt door een derde kunt u de schade verhalen via zijn of haar aansprakelijkheidsverzekering. De hoogte van de dekking ligt aan de vorm van de verzekering is het een  Allrisk verzekering of een WA verzekering.

De door transport ontstane verhuisschade aan ons mahonie Victorian tallcase display cabinet is na de gehonoreerde verzekeringsofferte op vakkundige wijze door Ramses Hertman hersteld. Ramses heeft gezorgd voor een uitstekende, snelle en prettige service! We werden op een plezierige manier op de hoogte gehouden van de voortgang van de herstelwerkzaamheden en het uiteindelijke resultaat was zeer bevredigend. We kunnen nog lang van onze kast genieten! Dankjewel Ramses! Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Majo Valk

Hoe komen we tot uitkering verzekeraar?

Samen gaan we aan de slag voor jouw offerte, met de door jou geleverde foto’s van de schade of een bezoek aan het object maak ik een gefundeerde offerte voor uw verzekeraar. Ik som de werkzaamheden op om tot herstel te komen waarbij ook een berekening word gemaakt in uren en geld wat de restauratie gaat kosten. Het schaderapport bevat daarnaast de foto’s van de geconstateerde schade, in uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat een verzekeringsexpert bij je langs komt om een en ander met eigen ogen te zien en soms overleg met mij te voeren, maar meestal zijn de foto’s en mijn geproduceerde schaderapport voldoende om tot restauratie over te gaan.

vintage scandinavian cabinet restoration transport damage
gebroken antieke deur verlijmen glas vervangen
Whatsapp nu uw foto's en stel uw schadevraag Restauratie meubels voorbeelden

Jouw professionele schade offerte laten opstellen?

Voor het opstellen van een gedegen verzekeringsofferte prijsopgave of expertiserapport rekenen wij €143,50 (incl. BTW) aan de hand van de door jouw verstrekte foto’s. Voor dit bedrag maak ik een zorgvuldig opgesteld document, met onderbouwing van de aanpak van herstel van de schade, gedocumenteerd met jouw foto’s waardoor uitkering door de verzekeraar makkelijker gaat.

De kosten voor een schade offerte komen in mindering van de uiteindelijke factuur bij de uitvoering van de restauratie. De door ons met zorg opgestelde schaderapporten zijn tot op heden in 95% van de gevallen uitgekeerd.

Wegens het grote landelijke schade aanbod, nemen we enkel werk aan van minimaal €1000,-  Informeer of je in aanmerking komt, een analyse kan snel gemaakt worden. De enige uitzondering hierop zijn stoelen of zitmeubelen.

gebroken deur antieke kast herstel transport schade
glas vervangen vitrine kast transport verhuis schade
hans wegner getama damage restoration transport schade

Na een flinke waterschade aan onze 4 antieke stoelen heeft de restaurateur Ramses Hertman ze weer omgetoverd tot prachtige stoelen! Deskundig en oog voor alle details was er overleg van wat zijn plannen waren, om ze weer terug te krijgen in oude staat en zelfs beter!! Bedankt Ramses!! Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Fien van Schijndel

marqueterie verhuisschade offerte prijsopgave meubel

384 Opgestelde

Schade Offertes

klantenvertellen

42 boordelingen in de laatste 12 maanden

 

95 % Uitgekeerd

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.