Reconstructie gebroken schommelstoel – Hans Wegner GE-763 Getama

Reconstructie gebroken schommelstoel GE-673 Hans J. Wegner – Getama

Restauratie van een vintage eiken schommelstoel, ontwerp Hans Wegner GE-673, Getama, deze is bij transport beschadigt, de ‘rocker’ het schommeldeel was afgebroken. Deze is opnieuw bijgemaakt en afwerkt.

Hans j Wegner getama 673 rocking chair reconstruction repair

Op zo’n moment is het werkelijk een feest om een kundig restaurator te vinden. De schommellat is werkelijk onzichtbaar vervangen met een stuk eiken dat qua kleur en nerf uitstekend naadloos aansluit op de bestaande stoel. Daar bovenop communiceert Ramses Hertman snel en straalt daarbij continue zijn passie uit. Bij zijn restauratie schroomt hij dan ook niet om de oorspronkelijke fabrikant in Denemarken te contacteren voor de beste methode. Er is maar 1 woord voor Ramses. Topkwaliteit. Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: G. Starkenburg

Deze schommelstoel ontwerp nummer GE-673 word nog steeds geproduceerd door Getama in Denemarken, origineel ontwerp Hans J. Wegner uit 1967.

Uitvoeringen zijn er in beuken blank of in kleur gelakt of eiken in de was of gezeepte afwerking met een canvas of lederen bekleding.

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.