Meubelrestauratie Den Haag – Sinds 1996

Is uw Haagse antieke kabinet kast, secretaire bureau meubel toe aan antiek restauratie? Lopen lades of sluiten deuren slecht van uw kabinet, is de afwerking van uw tafel dof en het hout verkleurt door het licht? Zijn er lijstjes of poten los gekomen?  Ruim 25 jaar komen klanten met hun antieke meubels uit de buurt van Den Haag en de gehele randstad voor meubelrestauratie naar Voorburg

meubelrestauratie kabinet kast antiek meubel stoel Amsterdam

Is mijn antieke meubel nog te restaureren?

De verraste eerste blik van een klant, op het net gerestaureerde meubel is het mooist om te zien, verrast  door de afwerking, de lades die weer lopen en dat alles weer vast zit. En herkenning, zoals ze het meubel in hun jeugd zagen, dat nu bij hen thuis komt. Kortom er is veel mogelijk. Als meubelrestaurateur restaureer ik uw antieke kabinet kast of tafel met ambachtelijke zorg met respect voor het meubel, sinds 1996.

Ze zitten weer goed vast op het onderstel en kunnen nu weer 20 jaar (of meer) mee. Uitstekende service, prettige communicatie en ook nog snel klaar. Dankjewel wel Ramses!!”    Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Carlie Janszen

Stuur een paar foto’s via Whatsapp van het geheel en storende details dan kan ik een globale inschatting maken van werkzaamheden. Ook voor een Verzekeringsofferte van breuk-, brand- of waterschade kunt u een schaderapport laten maken.

Meubelrestauratie Ramses Hertman SBS6 zo goed als nieuw

Veel meubels van particuliere klanten uit Den Haag hebben de werkplaats reeds gepasseerd, we werkten ook voor Haagse instellingen zoals een Barok commode voor de Amerikaanse Ambassade tot een grootboek kast voor de Algemene Rekenkamer.

Wellicht kent u me al als  TV Restauratie-expert bij SBS6?

Stel uw restauratievraag via Whatsapp

U bent van harte welkom uw vraag te stellen over een reparatie aan uw antiek gefineerd mahonie of eiken kabinet, bureau, kast, tafel, secretaire, of stoel.

 

Bent u bij de juiste specialist? Lees hier wat klanten over mij vertellen:  onafhankelijke klant recensies 

 

Hieronder voorbeelden van eerder restauraties, waarin met beeld uitleg is over de werkzaamheden en voor en na foto’s. Zodat u een idee krijgt hoe uw erfstuk weer functioneert en er glanzend bij staat.

Vraag gratis advies gesprek aan

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.