Losgekomen vlinderstoel Arne Jacobsen repareren verlijmen,Fritz Hansen, Series7

Reparatie verlijmen losgekomen vlinderstoel Arne Jacobsen 7, Fritz Hansen.

De zitting van je Arne Jacobsen vlinderstoel Series 7 is losgekomen, en het was niet de eerste? Ik verlijm repareeer Fritz Hansen Series 7 vlinderstoelen, klaar voor een tweede leven.

De vlinderstoelen worden opnieuw verlijmd met een in eigen beheer geproduceerde houten bevestigingsplaat met lijm die voor mij is ontwikkeld.

Fritz hansen 7 series vlinderstoel kopen of repareren kapot losgekomen gebrokenDoor een verandering in het stoel productieproces, eind 2002 van de series 7 modellen, is de houten bevestiging plaat vervangen voor een plastic plaatje, deze laten nu massaal los. De lijmverbinding faalt en de plastic plaatjes scheuren.

Ze zitten weer goed vast op het onderstel en kunnen nu weer 20 jaar (of meer) mee. Uitstekende service, prettige communicatie en ook nog snel klaar. Dankjewel wel Ramses!!

Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Carlie Janszen

Vlinderstoel laten repareren of nieuwe kopen?

Overweeg je nieuwe Vlinderstoelen te kopen? dan ben je al gauw €3.000,- kwijt. De kosten voor het verlijmen variëren van €154,88 tot €127,43. Verlijm ik al jouw vlinderstoelen, dan loopt de korting op tot €165,-.

De reparatie is de moeite waard, de stoelen zijn nog lang niet versleten, en hebben vintage waarde. Daarnaast maak je met het herstel van de stoelen ook een duurzame keuze, met behoud van grondstoffen voor onze planeet.♻️

vlinderstoel seven chair ant arne jacobsen Fritz Hansen lilly grand prix the series 7 reparerenMaar één vlinderstoel laten verlijmen of alle stoelen?

Je merkte dat na de eerste stoel de tweede ook snel los kwam? Dat geldt ook voor de nog resterende stoelen die u heeft. Mijn advies is om alle vlinderstoelen tegelijk te laten repareren, gebaseerd op wat mijn klanten vertellen dat de een na de andere loskomt. Bijkomend voordeel is de hoge korting als je ze allemaal laat herstellen.

Woon je ver van Den Haag? Je stoelen laten halen en brengen?

Woont je op grotere afstand of kun je de vlinderstoelen niet zelf naar Voorburg brengen?  Voor €98,- worden je vlinderstoelen, vanaf 4 stuks, getransporteerd door koeriersplatform Brenger binnen Nederland en België.

Leen tijdelijk Vlinderstoelen

Heb je geen andere stoelen thuis, om op te zitten, als die van jullie worden gemaakt? Ook daar heb ik een oplossing voor. Je kunt een set leen vlinderstoelen meenemen als je de kapotte vlinderstoelen afleverd. Informeer naar de beschikbaarheid als je van deze extra gratis service gebruik wilt maken.

Fritz Hansen Arne Jacobsen Vlinderstoel reparatie verlijmen kapot

Stap 1 : Reserveer je reparatie tijdstip

Whatsapp foto’s van je kapotte vlinderstoelen en reserveer je datum en tijdstip dat je ze langs kunt brengen.

Fritz Hansen Series 7301 repair repareren verlijmen

Stap 2: Jouw stoelen worden verlijmd

Demontage van je stoelen en schoonmaken zitting. Verlijmen en uitharden, lijmrestanten verwijderen en monteren van onderstel.

Fritz Hansen Series 7 7301 eetkamer stoelen

Stap 3: Geniet van je Vlinderstoelen

Jouw stoelen staan weer thuis, klaar voor een tweede leven, rondom de gezellige eettafel waaraan weer nieuwe herinneringen en verhalen ontstaan.

Reserveer nu een van de beperkt beschikbare plekken

1 Vlinderstoel Verlijmen

  • Verlijmen € 99,-
  • Bevestigingsplaat € 29,-
€154,88  (Incl. BTW)

6 Vlinderstoelen Verlijmen

Meest Gekozen met €165,- korting
  • Verlijmen  €76,31 per stoel
  • Bevestigingsplaat € 29,- per stoel
€ 764,57  (Incl. BTW)

4 Vlinderstoelen Verlijmen

  • €100,- Korting
  • Verlijmen  €78,62 per stoel
  • Bevestigingsplaat €29,- per stoel
€520,90  (Incl. BTW)
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.