Vlinderstoel Reparatie Arne Jacobsen, Fritz Hansen

Reparatie verlijmen vlinderstoelen Arne Jacobsen

Is de vlinderstoel zitting met het onderstel losgekomen, en was het niet de eerste? Wij repareren verlijmen uw Fritz Hansen vlinderstoelen.

Steeds meer mensen kiezen voor de duurzame ♻️ vlinderstoel reparatie.

In 2002 is Fritz Hansen overgestapt van een houten bevestigingsplaat naar een plastic variant. De plastic plaatjes komen nu los en vertonen scheuren door veroudering. Wij verlijmen uw stoelen met een door ons in eigen beheer ontwikkelde bevestigingsplaat van hout, uniek wereldwijd, met betere lijmeigenschappen en verlengde duurzame gebruiksduur, klaar voor een tweede leven.

Fritz hansen 7 series repair chair butterfly vlinderstoel reparatie

Wat kost de duurzame reparatie Vlinderstoelen ?

De prijs voor het verlijmen van de bevestigingsplaat van een Arne Jacobsen 3107 Vlinderstoel, Fritz Hansen, varieert van €127,43 tot €154,88 afhankelijk van het aantal stoelen kan de korting oplopen tot 25%.

De reparatie is de moeite waard, gezien de huidige vintage waarde of een veelvoud voor een nieuw exemplaar. Daarnaast maak je met het herstel van de stoelen ook een duurzame keuze, met behoud van grondstoffen.

Ook toepasbaar op de modellen Vlinderstoel 3217 of 3207, Mier of Lily. The Series 7, the Ant, the Lily and the Grand Prix chair, bureaustoel of barkruk.

Maar één vlinderstoel laten verlijmen of alle stoelen?

Heeft u meer dan een vlinderstoel? Ons advies is om alle vlinderstoelen die u heeft tegelijk te laten repareren, omdat na de eerste ook de volgende stoelen die u heeft snel loslaten, is mijn ervaring. De bijkomende korting, oplopend tot 25%, is dan mooi meegenomen.

Woont u op grotere afstand of kunt u de vlnderstoelen niet zelf naar Voorburg brengen?  Bijvoorbeeld in Limburg of Groningen? Informeer dan naar de gunstige transportmogelijkheden via externe transporteurs zoals Brenger.

1 Vlinderstoel Verlijmen

  • Verlijmen € 99,-
  • Bevestigingsplaat € 29,-
€154,88  (Incl. BTW)

6 Vlinderstoelen Verlijmen

Meest gekozen oplossing
  • Ontvang 23% Korting
  • Verlijmen  €76,31 per stoel
  • Bevestigingsplaat € 29,- per stoel
€ 764,57  (Incl. BTW)

4 Vlinderstoelen Verlijmen

  • Ontvang 21% Korting
  • Verlijmen  €78,62 per stoel
  • Bevestigingsplaat €29,- per stoel
€520,90  (Incl. BTW)

Reserveer nu een van de beperkt beschikbare plekken

Wat klanten vertellen:

50+
Onafhankelijke beoordelingen

Bij vijf van onze Deens design Arne Jacobsen vlinderstoelen was de verbinding tussen zitting en onderstel losgegaan na 15 jaar. Hertman heeft ze deskundig gerestaureerd (was een speciale wat zachte lijm/hars voor nodig, Ramses wist gelukkig precies welke) en waar nodig de verbinding gerepareerd. Dit voor een redelijke prijs. Wij zijn er blij mee! Goed bereikbaar met de auto. Meer..

De lijmverbinding tussen bevestigingsplaat en kuip van 2 van onze 6 Vlinderstoelen was losgelaten. Wij hebben niet gewacht tot de andere 4 ook loslieten maar alle 6 Vlinderstoelen laten repareren. Afstemming via Whatsapp verliep soepel en na een week hadden wij onze stoelen alweer terug. Meer…