Vlinderstoel Reparatie Verlijmen Arne Jacobsen, Fritz Hansen Series 7

Reparatie verlijmen vlinderstoel Arne Jacobsen, Fritz Hansen.

De zitting van uw Arne Jacobsen vlinderstoel is losgekomen, en was het niet de eerste? Wij repareren verlijmen uw Fritz Hansen Series 7 vlinderstoelen, klaar voor een tweede leven.

Door een verandering in het stoel productieproces, sinds 2002, van de series 7 modellen , is de houten bevestiging plaat vervangen voor een plastic plaatje, deze laten nu massaal los. De lijmverbinding faalt en de plastic plaatjes scheuren.

Fritz hansen 7 series vlinderstoel kopen of repareren kapot losgekomen gebroken

Uw vlinderstoelen worden opnieuw verlijmd met een in eigen beheer geproduceerde houten bevestigingsplaat met lijm die voor ons is ontwikkeld.

Ze zitten weer goed vast op het onderstel en kunnen nu weer 20 jaar (of meer) mee. Uitstekende service, prettige communicatie en ook nog snel klaar. Dankjewel wel Ramses!!

Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Carlie Janszen

Vlinderstoel laten repareren of vervangen?

Als u een kapotte vlinderstoel heeft zijn de reparatie kosten maar een fractie van de aanschafprijs om een nieuwe vlinderstoel te kopen. De kosten voor het verlijmen varieren van €127,43 tot €154,88. Als we al uw vlinderstoelen verlijmen kan de korting oplopen tot 25%.

De reparatie is de moeite waard, gezien de huidige vintage waarde of een veelvoud voor een nieuw exemplaar. Daarnaast maak je met het herstel van de stoelen ook een duurzame keuze, met behoud van grondstoffen.

vlinderstoel onderdelen butterfly chair ant parts arne jacobsen Fritz Hansen lilly grand prix the series 7 reparerenMaar één vlinderstoel laten verlijmen of alle stoelen?

U merkte dat na de eerste stoel de tweede ook snel los kwam? Dat geldt ook voor de nog resterende stoelen die u heeft. Ons advies is om alle vlinderstoelen tegelijk te laten repareren, zeggen ook mijn klanten die na de eerste stoel met spijt terug komen om de rest te laten doen. Bijkomend voordeel is de hoge korting.

Woont u ver van Den Haag? Transport stoelen

Woont u op grotere afstand of kunt u de vlinderstoelen niet zelf naar Voorburg brengen?  Voor €98,- worden uw vlinderstoelen, vanaf 4 stuks, heen en weer gebracht door koeriersplatform Brenger door geheel Nederland. Deze lage prijs komt tot stand omdat wij een deel van de kosten voor de langere afstanden op ons nemen, om u tegemoet te komen.

1 Vlinderstoel Verlijmen

  • Verlijmen € 99,-
  • Bevestigingsplaat € 29,-
€154,88  (Incl. BTW)

6 Vlinderstoelen Verlijmen

Meest gekozen oplossing 23% korting
  • Verlijmen  €76,31 per stoel
  • Bevestigingsplaat € 29,- per stoel
€ 764,57  (Incl. BTW)

4 Vlinderstoelen Verlijmen

  • Ontvang 21% Korting
  • Verlijmen  €78,62 per stoel
  • Bevestigingsplaat €29,- per stoel
€520,90  (Incl. BTW)

Leen tijdelijk Vlinderstoelen

Heeft u geen andere stoelen thuis, om op te zitten, als de uwe worden gemaakt? Ook daar hebben we een oplossing voor. Wij hebben een partij leen vlinderstoelen, die u mee kunt nemen als de stoelen brengt. Informeer naar de beschikbaarheid als u van deze extra gratis service gebruik wilt maken.

Reserveer nu een van de beperkt beschikbare plekken

Wat klanten vertellen:

70+
Onafhankelijke beoordelingen

De lijmverbinding tussen bevestigingsplaat en kuip van 2 van onze 6 Vlinderstoelen was losgelaten. Wij hebben niet gewacht tot de andere 4 ook loslieten maar alle 6 Vlinderstoelen laten repareren. Afstemming via Whatsapp verliep soepel en na een week hadden wij onze stoelen alweer terug. Meer…

Vlinderstoelen Alies-1

Ramses heeft ze opnieuw verlijmd zodat we er nog jaren mee vooruit kunnen. Omdat we best ver van Voorburg wonen, heeft Ramses transport via een koerier geregeld. De stoelen werden op maandag thuis opgehaald en op vrijdag hadden we alle 7 stoelen weer terug. Geweldig!  Meer..