Meubelrestauratie Amsterdam

Jouw antieke Amsterdam kabinet kast, bureau, klep-, secretaire, tafel of stoel heeft een reparatie of restauratie nodig?  Zoek je een meubelrestauratie oplossing voor moeilijk lopende lades, slecht sluitende deuren, doffe afwerking of losse elementen zoals poten fineer? Ruim 25 jaar restaureer ik met plezier amsterdams antiek en maak jouw erfstuk weer klaar om te gebruiken en laat het stralen.

meubelrestauratie kabinet kast antiek meubel stoel Amsterdam

“Ramses heeft mijn antieke kabinet (erfstuk) zo goed helemaal uit elkaar gehaald en opnieuw opgebouwd. Kapotte onderdelen vervangen en gerepareerd. Zelfs het authentieke slot doet het weer. Tussentijds informeerde hij mij over de voortgang met een veelvoud aan foto’s (bijv. lades vol met lijmklemtangen): dat dat nog iets moois kon worden.. Ik had geen haast, het heeft enkele maanden geduurd, maar het eindresultaat is echt fenomenaal. De kast is tijden niet in zo’n goed staat geweest. Had oma heel blij van geworden :). Dank Ramses! Bij ons geen kans dat de planken weer doorbuigen door het tafelzilver ;)”    Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Pim Baas

Ik kijk met je mee

Eigenlijk is het heel simpel. Maak foto´s van de storende elementen, losse onderdelen van je antieke meubel en stuur je foto’s van het antieke meubel via Whatsapp  Als ik je meubel heb bekeken en je wensen weet, kan ik een inschatting maken, op basis van eerdere restauraties. Dan maak ik een prijsindicatie, en als je dat een goed voorstel lijkt kan ik je inplannen voor wanneer je het meubel naar mijn atelier kunt brengen.

Meubelrestauratie Ramses Hertman SBS6 zo goed als nieuwIs mijn antieke meubel nog te restaureren?

De verraste eerste blik van een klant, op het net gerestaureerde meubel is het mooist om te zien, verrast  door de glanzende afwerking, de lades die weer lopen en dat alles weer vast zit. En herkenning, zoals ze het meubel in hun jeugd zagen, dat nu bij hen thuis komt. Kortom er is veel mogelijk. Als meubelrestaurateur restaureer ik je antieke kabinet kast of tafel met ambachtelijke zorg met respect voor het meubel, sinds 1996.

Hieronder voorbeelden van eerdere restauraties, zodat u een idee krijgt hoe jouw antieke meubel er uit gaat zien en weer te gebruiken is.

Bij de verhuizing vanuit het buitenland waren beide antieke mahoniehouten stoelen in meerdere stukken aangekomen. Ramses heeft de stoelen op geweldige wijze hersteld! Wij dachten oprecht dat het einde verhaal zou zijn, maar Ramses heeft de stoelen waanzinnig gerestaureerd. Wat een vakman! De service is prima. Een absolute aanrader voor reparatie/herstel van uw meubels! Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Joost Gosman

Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraag
Vraag gratis advies gesprek aan

Klanten vertellen:

4,5 uit 5 sterren
gemiddeld

 

uit 100+ reviews

In de Media: SBS6–Zo goed als Nieuw

Als restauratie specialist in TV-programma restaureer ik een houten Kruisbeeld. Presentatie Patty Brard.

BNR Radio – Bouwmeesters

Radio interview over de houtrestauratie van de Gewelfschildering Nieuwe Kerk Delft

BNR Bouwmeesters Ramses Hertman Nieuwe Kerk Delft
Whatsapp uw foto's en stel uw vraag.
Vraag gratis advies gesprek aan
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.