Meubelrestauratie Amsterdam

Uw antieke Amsterdam kabinet kast bureau of klep secretaire of tafel heeft een reparatie of restauratie nodig?  Zoekt u een meubelrestauratie oplossing voor moeilijk lopende lades, slecht sluitende deuren, doffe afwerking of losse elementen zoals poten fineer? Ruim 25 jaar restaureer ik met plezier amsterdams antiek en maak uw erfstuk weer functioneel en laat het stralen.

meubelrestauratie kabinet kast antiek meubel stoel AmsterdamHet atelier zit op 40 auto minuten van Amsterdam. Afstand is bij andere klanten, op zoek naar kwaliteit, nooit een bezwaar gebleken, een oldtimer breng je tenslotte ook naar een specialist en niet naar je lokale garage.

Ze zitten weer goed vast op het onderstel en kunnen nu weer 20 jaar (of meer) mee. Uitstekende service, prettige communicatie en ook nog snel klaar. Dankjewel wel Ramses!!”    Google  ⭐⭐⭐⭐⭐  Review: Carlie Janszen

Hoe kan ik je schade of mankementen aan je antieke meubel beoordelen?

Eigenlijk is het heel simpel. Op een of andere manier geef je mij je wensen en gedachten, door via foto’s van het antieke meubel sturen naar Whatsapp is eigenlijk het makkelijkst maar u kunt op meerdere manieren contact met mij opnemen Als ik uw meubel heb bekeken en uw wensen weet kan ik een inschatting maken op basis van eerdere restauraties ervaring. Kunt u zich vinden in de offerte dan kan ik het meubel inplannen.

Meubelrestauratie Ramses Hertman SBS6 zo goed als nieuwIs mijn antieke meubel nog te restaureren?

De verraste eerste blik van een klant, op het net gerestaureerde meubel is het mooist om te zien, verrast  door de glanzende afwerking, de lades die weer lopen en dat alles weer vast zit. En herkenning, zoals ze het meubel in hun jeugd zagen, dat nu bij hen thuis komt. Kortom er is veel mogelijk. Als meubelrestaurateur restaureer ik uw antieke kabinet kast of tafel met ambachtelijke zorg met respect voor het meubel, sinds 1996.

Hieronder voorbeelden van eerdere restauraties, zodat u een idee krijgt hoe uw antieke meubel er uit gaat zien.

Whatsapp uw foto's en stel uw restauratievraag
Vraag gratis advies gesprek aan

Klanten vertellen:

4,5 uit 5 sterren
gemiddeld

 

uit 100+ reviews

In de Media:   SBS6 – Zo goed als Nieuw

Als restauratie specialist in TV-programma restaureer ik een houten Kruisbeeld. Presentatie Patty Brard.

BNR Radio – Bouwmeesters

Radio interview over de houtrestauratie van de Gewelfschildering Nieuwe Kerk Delft

BNR Bouwmeesters Ramses Hertman Nieuwe Kerk Delft
Whatsapp uw foto's en stel uw vraag.
Vraag gratis advies gesprek aan
WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.