Meubelrestauratie en Corona – Wat betekent dat voor mij?

Uw antieke meubel juist nu laten restaureren?

Stoort u zich, nu u wat meer gedwongen thuis bent, aan die slecht lopende lades van de werkplek? Deuren die moeilijk sluiten, doffe lak of kringen en krassen in de afwerking van uw kabinet kast?

Corona treft ons allemaal. We moeten afstand houden en contact met anderen vermijden. Als eenmanszaak heb ik ook maatregelen genomen, maar gelukkig kan ik gewoon door werken. Ik werk in mijn atelier alleen en er is geen gevaar voor besmetting. Als u langs wilt komen om iets af te geven maken we een afspraak, drukte wordt vermeden.

Het restauratie atelier is open!

gelderse kast restauratie kussenkast ebben moereiken

Mijn werkwijze heb ik aangepast om contact te vermijden, ik kan de 1,5  meter afstand handhaven tot u in mijn werkruimte.  Het makkelijkst is om foto’s ter beoordeling te sturen via:  foto’s via Whatsapp en dan een goede indicatie geven van de kosten van de restauratie.

Hoe gaat het verder in zijn werk?

Ik maak een schatting van de kosten aan de hand van uw foto’s en wensen.  Als u zich kunt vinden in de met de restauratie gemoeide kosten dan maken we een afspraak over wanneer ik uw meubel(s) ophaal en start met de restauratie. Uiteraard nemen we goede voorzorgsmaatregelen ter bescherming volgens de richtlijnen van het RIVM – 1,5 meter afstand, handschoenen en het dragen van een mondkapje is verplicht in mijn atelier.

Ik kan zelfstandig uw meubel demonteren, verpakken en meenemen, en werk alleen, zodat besmetting achterwege blijft.

Overweegt u al langer een restauratie van uw kast of erfstuk? Dan is dit het moment een bijdrage te leveren aan de economie en uw lokale ondernemer.  Zoals Rutte zei:  ”Laten we naast de medische crisis en economische crisis beperken, en steun uw lokale ondernemer koop en bestel lokaal.”

Benieuwd hoe u meubel eruit kan zien?

 

Meldt uw meubel hier aan

 

Meubelrestauratie Ramses Hertman

 

 

Koop en bestel Lokaal 

Steun de Ondernemer

 

 

 

WhatsApp Restauratie vraag? Stel ze hier.